Vad tycker du om mobilförbud vid körning?

ENKÄT. Ny lag - från den 1 februari blir det totalförbud för att hålla en mobiltelefon i handen vid körning. Vad tycker du om det?”

Bo Beurling
– I dagens stressade samhälle är man nästan tvungen använda telefon i bilen. Har kört lastbil och förstår att de vill man ska stanna för att prata, men man stannar inte en stor lastbil hur som helst.

Bo Beurling – I dagens stressade samhälle är man nästan tvungen använda telefon i bilen. Har kört lastbil och förstår att de vill man ska stanna för att prata, men man stannar inte en stor lastbil hur som helst.

Andreé Nilsson
– Det tycker jag är bra, att det förbjuds. Det är viktigt för att det ska vara säkert i trafiken.

Andreé Nilsson – Det tycker jag är bra, att det förbjuds. Det är viktigt för att det ska vara säkert i trafiken.

Publicerad 16 December 2017 05:00

Lokaltidningen Hässleholms nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag

Indisk författare till Hässleholm

Janesh Vaidyas böcker har sålt i över 130000 exemplar bara i Sverige och har översatts till 6 språk och förra året lyssnade 4500 svenskar till Vaidyas föreläsning ‘Energize your life’ Den indiske författaren och ayurvedapraktikern föreläser på sin turné i år om vilka redskap vi ska använda oss av för att leva ett liv fyllt av energi.

– Jag har bjudit in honom till Hässleholm och det är fantastiskt att han kommer. Jag önskar att många får chansen att träffa och lyssna på honom, säger Heike Burenhult, arrangör och MediYogainstruktör i Hässleholm.

Den nya boken med titeln "Lev som du drömmer" är fylld med insikter och övningar för att kunna förstå sina tankar och känslor, allt för att man lättare ska kunna leva det liv du själv drömmer om.

– Janesh Vaidya är en oerhört populär föreläsare och bjuder som alltid på en blandning av allvar och skratt, aha-upplevelser i sina föreläsningar. Hans intäkter används delvis för att bjuda in en deltagare i varje stad till hans retreat i Kerala. En oförglömlig upplevelse med ayurvedisk mat, behandlingar och eget yogaprogram, berättar Heike Burenhult.

Den 22 oktober kommer han även till Kristianstad för en föreläsning.