Slagsmål på stationen slutade med sten i huvudet

Man i ambulans till sjukhus

HÄSSLEHOLM. Natten till lillejulafton innebar inte julefrid på Hässleholms central. En man fick föras med ambulans till sjukhus efter att ha blivit slagen med en sten i bakhuvudet.

Natten till den 23 kallades ett antal polispatruller till Hässleholm C efter ett större bråk.

– I samband med det blev en man slagen med en sten i bakhuvudet. Det rubriceras som grov misshandel, berättar Eva-Lotta Hermansson Truedsson, som är pressinformatör vid polisen i nordvästra Skåne.

Det är oklart hur svåra mannens skador är.

Ännu finns ingen misstänkt.

– Vi har dock förhoppningar om att händelsen fångats på övervakningsfilm, säger Eva-Lotta Hermansson Truedsson.

Publicerad 27 December 2017 11:17

Lokaltidningen Hässleholms nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag

Indisk författare till Hässleholm

Janesh Vaidyas böcker har sålt i över 130000 exemplar bara i Sverige och har översatts till 6 språk och förra året lyssnade 4500 svenskar till Vaidyas föreläsning ‘Energize your life’ Den indiske författaren och ayurvedapraktikern föreläser på sin turné i år om vilka redskap vi ska använda oss av för att leva ett liv fyllt av energi.

– Jag har bjudit in honom till Hässleholm och det är fantastiskt att han kommer. Jag önskar att många får chansen att träffa och lyssna på honom, säger Heike Burenhult, arrangör och MediYogainstruktör i Hässleholm.

Den nya boken med titeln "Lev som du drömmer" är fylld med insikter och övningar för att kunna förstå sina tankar och känslor, allt för att man lättare ska kunna leva det liv du själv drömmer om.

– Janesh Vaidya är en oerhört populär föreläsare och bjuder som alltid på en blandning av allvar och skratt, aha-upplevelser i sina föreläsningar. Hans intäkter används delvis för att bjuda in en deltagare i varje stad till hans retreat i Kerala. En oförglömlig upplevelse med ayurvedisk mat, behandlingar och eget yogaprogram, berättar Heike Burenhult.

Den 22 oktober kommer han även till Kristianstad för en föreläsning.