Hon är årets bowlare i Sverige - för andra året i rad

Perstorpstjejen Jenny Wegner bäst enligt förbundet

PERSTORP/HÄSSLEHOLM. För andra året i rad är Jenny Wegner bästa bowlaren i landet.

Perstorpstjejen och BK Femtionianspelaren har under året bland annat vunnit Europatouren och tagit brons i World Cup och vunnit SM-guld.

– Jag har spelat bra men i de största tävlingarna räckte det inte hela vägen. Jag tränade hela året för World Cup och VM men det blev inte riktigt som vi hade hoppats, säger Jenny Wegner till bowlingförbundet.

Nästa år kommer hon att utöka sin satsning för att nå sina mål.

– Jag planerar att spela ännu flitigare under 2018, bland annat lär det bli några fler USA-resor, säger Jenny Wegner till bowlingförbundet.

Den bästa manliga bowlingspelaren blev Jesper Svensson från Team Pergamon.

Publicerad 30 December 2017 09:09

Lokaltidningen Hässleholms nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag

Indisk författare till Hässleholm

Janesh Vaidyas böcker har sålt i över 130000 exemplar bara i Sverige och har översatts till 6 språk och förra året lyssnade 4500 svenskar till Vaidyas föreläsning ‘Energize your life’ Den indiske författaren och ayurvedapraktikern föreläser på sin turné i år om vilka redskap vi ska använda oss av för att leva ett liv fyllt av energi.

– Jag har bjudit in honom till Hässleholm och det är fantastiskt att han kommer. Jag önskar att många får chansen att träffa och lyssna på honom, säger Heike Burenhult, arrangör och MediYogainstruktör i Hässleholm.

Den nya boken med titeln "Lev som du drömmer" är fylld med insikter och övningar för att kunna förstå sina tankar och känslor, allt för att man lättare ska kunna leva det liv du själv drömmer om.

– Janesh Vaidya är en oerhört populär föreläsare och bjuder som alltid på en blandning av allvar och skratt, aha-upplevelser i sina föreläsningar. Hans intäkter används delvis för att bjuda in en deltagare i varje stad till hans retreat i Kerala. En oförglömlig upplevelse med ayurvedisk mat, behandlingar och eget yogaprogram, berättar Heike Burenhult.

Den 22 oktober kommer han även till Kristianstad för en föreläsning.