En person omkom i villabrand

Polisen: "Inget tyder på att något brott ligger bakom"

HÄSSLEHOLM. På måndagskvällen utbröt en brand i en villa i södra delarna av Hässleholms kommun. Rökdykare anträffade en avliden man under räddningsarbetet.

Larmet inkom klockan 22.23 på måndagen och två rökdykarteam och arbetade under drygt en timme för att genomsöka huset. Vid midnatt meddelade räddningstjänsten att en person i 65-årsåldern avlidit i branden.

– Det är en man som avlidit och hans anhöriga har blivit underrättade, säger Åsa Emanuelsson, informatör vid polisens regionledningscentral.

Strax efter midnatt brann det fortfarande i villan och det är enligt polisen oklart om branden är helt släckt. Platsen har spärrats av och senare under dagen kommer en teknisk undersökning av genomföras.

– I nuläget tyder inget på att något brott ligger bakom, men vi ska undersöka och försöka få svar på vad som ligger bakom händelsen, säger Åsa Emanuelsson.

Publicerad 09 January 2018 05:53

Lokaltidningen Hässleholms nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag

Indisk författare till Hässleholm

Janesh Vaidyas böcker har sålt i över 130000 exemplar bara i Sverige och har översatts till 6 språk och förra året lyssnade 4500 svenskar till Vaidyas föreläsning ‘Energize your life’ Den indiske författaren och ayurvedapraktikern föreläser på sin turné i år om vilka redskap vi ska använda oss av för att leva ett liv fyllt av energi.

– Jag har bjudit in honom till Hässleholm och det är fantastiskt att han kommer. Jag önskar att många får chansen att träffa och lyssna på honom, säger Heike Burenhult, arrangör och MediYogainstruktör i Hässleholm.

Den nya boken med titeln "Lev som du drömmer" är fylld med insikter och övningar för att kunna förstå sina tankar och känslor, allt för att man lättare ska kunna leva det liv du själv drömmer om.

– Janesh Vaidya är en oerhört populär föreläsare och bjuder som alltid på en blandning av allvar och skratt, aha-upplevelser i sina föreläsningar. Hans intäkter används delvis för att bjuda in en deltagare i varje stad till hans retreat i Kerala. En oförglömlig upplevelse med ayurvedisk mat, behandlingar och eget yogaprogram, berättar Heike Burenhult.

Den 22 oktober kommer han även till Kristianstad för en föreläsning.