Ett större område i östra Hässleholm spärrades av efter en misstänkt skottlossning. Kulhål hittades i ett fönster till en bostad. Obs, bilden är ett montage och tagen vid ett annat sammanhang.

Ett större område i östra Hässleholm spärrades av efter en misstänkt skottlossning. Kulhål hittades i ett fönster till en bostad. Obs, bilden är ett montage och tagen vid ett annat sammanhang. Foto: Mostphotos.com

Stort område spärrades av efter skott mot bostad

Inga personer ska ha kommit till skada

HÄSSLEHOLM. Polis larmades av personer som hört flera skott avlossas på Östra Hagagatan i närheten av Qpoolen. Ett stort område spärrades av men ännu vet polisen inte vad som ligger bakom händelsen.

Av
Andreas Holm

– Vad jag vet finns det ingen hotbild mot personerna i bostaden och det är för tidigt att uttala sig om omständigheterna kring varför det inträffat, säger Robert Loeffel, presstalesperson vid polisen i nordöstra Skåne.

Det var vid 8-tiden på torsdagsmorgonen som polis larmades om en skottlossning. På plats konstaterade polis flera skotthål i bostadens fönster. Ett större område spärrades av kring Östra Hagagatan och östra kyrkogården under morgonen och teknisk undersökning genomfördes.

– Vi misstänker att bostaden beskjutits någon gång under natten mot torsdag. Inga personer har skadats och ingen befann sig i bostaden när den besköts, säger Robert Loeffel.

Händelsen rubriceras som grovt vapenbrott och grovt olaga hot.

Publicerad 09 November 2018 11:51