NEJ TACK TILL LOKALTIDNINGEN

Innan du bestämmer dig, skulle vi på Lokaltidningen uppskatta om du först läser igenom nedanstående text.

En ”nej tack till gratistidningar”-lapp innebär ett nej till ALLA* former av gratistidningar. Du går då miste om de mikrolokala artiklar och unika nyheter som är en viktig del av innehållet i Lokaltidningen. Vår redaktion arbetar utifrån de pressetiska reglerna och vårt motto är att vi skriver för och om läsarna.

Lokaltidningen är också ett effektivt sätt att sprida så kallad samhällsinformation på. Denna typ av information kommer oftast från din kommun eller från landstinget och regionen. 

Vill du inte ta emot Lokaltidningen, har vi här ett exempel på hur en ”nej tack till gratistidningar”-lapp ska se ut. Du får gärna skriva ut och använda just denna. Måtten på lappen rekommenderas till cirka 80x30 millimeter och texten bör vara lättläst och tydlig för brevbärarens skull.Om du fortfarande får Lokaltidningen efter att ha satt upp ovanstående lapp på din brevlåda eller brevinkast, kan du maila till servicecenter@lokaltidningen.se. Skriv ”Nej tack” i ämnesraden. I mailet uppger du för- och efternamn, adress samt en beskrivning av händelseförloppet. Därefter kontaktar vi SDR och Postnord, som är våra distributörer.

Föredrar du nyheter och artiklar via andra kanaler, är du varmt välkommen till www.lokaltidningen.se och www.facebook.com/#!/lokaltidningense/?fref=ts

Här uppdaterar vi kontinuerligt om vad som sker i södra Sverige.

*Det kan finnas tidningar som väljer att inte respektera ”nej tack till gratistidningar”-lappar. Lokaltidningen tar avstånd från dessa.

 

Lokaltidningen Hässleholms nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag

Indisk författare till Hässleholm

Janesh Vaidyas böcker har sålt i över 130000 exemplar bara i Sverige och har översatts till 6 språk och förra året lyssnade 4500 svenskar till Vaidyas föreläsning ‘Energize your life’ Den indiske författaren och ayurvedapraktikern föreläser på sin turné i år om vilka redskap vi ska använda oss av för att leva ett liv fyllt av energi.

– Jag har bjudit in honom till Hässleholm och det är fantastiskt att han kommer. Jag önskar att många får chansen att träffa och lyssna på honom, säger Heike Burenhult, arrangör och MediYogainstruktör i Hässleholm.

Den nya boken med titeln "Lev som du drömmer" är fylld med insikter och övningar för att kunna förstå sina tankar och känslor, allt för att man lättare ska kunna leva det liv du själv drömmer om.

– Janesh Vaidya är en oerhört populär föreläsare och bjuder som alltid på en blandning av allvar och skratt, aha-upplevelser i sina föreläsningar. Hans intäkter används delvis för att bjuda in en deltagare i varje stad till hans retreat i Kerala. En oförglömlig upplevelse med ayurvedisk mat, behandlingar och eget yogaprogram, berättar Heike Burenhult.

Den 22 oktober kommer han även till Kristianstad för en föreläsning.