Den sjungande frisören Git missar inte årets företagsgala i kväll. Foto: Helene Nordgren

Den sjungande frisören Git missar inte årets företagsgala i kväll. Foto: Helene Nordgren

Helgkollen med Git Persson...

Av
Helene Nordgren

... sångerska och frisör i Hässleholm.

Vad ska du göra i helgen?
-I kväll ska jag gå på företagsgalan och hålla tummarna för Stefan och Elisabeth på Mixhuset som är nominerade. Jag är nämnligen moster till Stefan och vi är födda samma år! Jag håller även tummarna för min revisor Lena på Lindreds. Resten av helgen har jag kanske en lätt huvudvärk...

Vad tycker du om nöjesutbudet i Hässleholm?
- Kulturhuset anordnar ju väldigt mycket som är sevärt...Tyvärr är jag för sällan ute. Sist jag var iväg var det på Git Gay-galan i Malmö där bland annat Björn Skifs uppträdde plus att storbandet som jag har börjat sjunga lite med spelar på galan varje år.

Favorithelgmat?
- Jag är usel på matlagning men jag har en mamma och systrar som är fenomenala på mat. Jag säger fläskytterfilé med mammas goda vinsås eller min syster Ullas goda sallader.

Favoritsnacks?
- Hallon/lakritsdödsskallar och Pringels.

Film du rekommenderar?
- Har många... Exempelvis den film jag såg senast, " The Kings Speech". Men mina absoluta favoritfilmer är danska. "Blinkande lyktor", " I Kina käkar dom hundar" " Gamla män i nya bilar"...finns hur mycket som helst. Älskar också det mesta av Pedro Almodovars filmer. Sen är jag totalt såld på ALLT med "Sex and the city"

Bok?
- Just nu läser jag Babben Larssons " Jag vägrar dö nyfiken" och en bok som heter "Äldst , yngst eller mittemellan " Jag är ju yngst av fem systrar så den kan jag verkligen rekommendera. Klämmer även in lite om företagsekonomi och spanska när jag har tid.
 
 

Publicerad 11 November 2011 09:13