Rekrytering av 103 nya medarbetare väntar

KRISTIANSTAD/HÄSSLEHOLM. Sveriges största familjeägda träindustri, Derome växer bokstavligt så att det knakar. Just nu söker de 103 nya medarbetare på totalt 13 orter varav tre av dessa finns i Hässleholm och fem i Kristianstad, två tjänster i Perstorp och en i Örkelljunga.

Enligt Johan Winroth, VD för Derome Byggvaror & Träteknik är man stolta över att kunna bidra med så många arbetstillfällen i regionen och utöver erfarenhet från byggbranschen så söker de även dem som har en bakgrund inom industribranschen, då man just nu storsatsar på ett utökat och komplett järnvarusortiment.

Publicerad 07 November 2017 10:00

Lokaltidningen Hässleholms nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag

Indisk författare till Hässleholm

Janesh Vaidyas böcker har sålt i över 130000 exemplar bara i Sverige och har översatts till 6 språk och förra året lyssnade 4500 svenskar till Vaidyas föreläsning ‘Energize your life’ Den indiske författaren och ayurvedapraktikern föreläser på sin turné i år om vilka redskap vi ska använda oss av för att leva ett liv fyllt av energi.

– Jag har bjudit in honom till Hässleholm och det är fantastiskt att han kommer. Jag önskar att många får chansen att träffa och lyssna på honom, säger Heike Burenhult, arrangör och MediYogainstruktör i Hässleholm.

Den nya boken med titeln "Lev som du drömmer" är fylld med insikter och övningar för att kunna förstå sina tankar och känslor, allt för att man lättare ska kunna leva det liv du själv drömmer om.

– Janesh Vaidya är en oerhört populär föreläsare och bjuder som alltid på en blandning av allvar och skratt, aha-upplevelser i sina föreläsningar. Hans intäkter används delvis för att bjuda in en deltagare i varje stad till hans retreat i Kerala. En oförglömlig upplevelse med ayurvedisk mat, behandlingar och eget yogaprogram, berättar Heike Burenhult.

Den 22 oktober kommer han även till Kristianstad för en föreläsning.