Creedence hyllas av tributeband

HÄSSLEHOLM.

En ordentlig hyllningskonsert för Creedence, väntar när Creedence Tribute ger sig ut på vårturné. Bandets andra stopp blir dessutom Hässleholm den 24 februari.

Vårens turné beskrivs som en av deras största och mest spektakuläraste shower hittills med både stor bildproduktion, ljus och ljud för att förstärka känslan och upplevelsen och man lovar en nostalgichock så likt orginalet med låtar som ”Bad Moon Rising”, ”Proud Mary” och ”Have You Ever Seen The Rain” och en rad andra hitlåtar.

Publiken kommer också få höra historien bakom Creedence Clearwater Revivals enorma succéer samt lyssna till låtarna i originaltappning med ”Creedence Tribute”. Det svenska bandet som genom åren turnérat flitigt.

–Det stora intresse från fjolårsturnén gör att vi nu förlänger succén med ny vårturné. En ny nostalgichock runt om i landet med hyllningskonserter till legendariska bandet ”Creedence Clearwater Revival” där musiken tolkas av svenska bandet som anses av många vara det bästa hyllningsbandet till CCR som finns i Europa, skriver producenten Peter Besterman.

Publicerad 06 February 2018 12:49

Lokaltidningen Hässleholms nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag