Tatueringar och erotik tillbaka i Qpoolen

HÄSSLEHOLM.

Det blir en uppföljare av fjolårets tatuerings- och erotikmässa i Qpoolen. Den 25-27 maj väntar Evil Woman Tattoo Mässa 2018.

Ulrika Luckabauer och Rares Andrusca bestämde sig trots hårt jobb i fjol att genomföra mässan även i år. Med lite mer på fötterna och bättre förberedda så vet de inför årets mässa vad som behöver göras om och förändras för att få till en bra mässa.

– Ja, det gick inte riktigt som vi hoppats på i fjol. Men vi fick efteråt en sådan otroligt fin respons och positiva lovord från de som besökt mässan att vi kände att vi ville göra om det igen. Och de bitarna som inte fungerade i fjol har vi tagit med oss och gjort om inför i år, berättar Ulrika Luckabauer.

Bland annat blir det mer show och underhållning och mindre livemusik på scen.

– Ja, vi märkte att eftersom det hände saker i lokalen hela tiden så drog sig folket bort från scenen när det var dags för underhållning på annat håll. Därför plockar vi bort konserterna och ersätter med ännu mer show.

Fokus under årets mässa kommer också att ligga ännu mer på tatuering och till årets mässa kommer ett 40-tal tatuerare att vara på plats för att visa upp sina konstverk men också för att tatuera på plats och för att tävla i konstformen.

– Efter förra årets mässa så är det många tatuerare som hört av sig och vill vara med så vi kommer att ha betydligt fler tatuerare på plats i år. Att många själva kontaktat oss har också gjort att förarbetet gått betydligt lättare i år. Och precis som i fjol, kommer en av Sveriges största tatuerare Heidi Hay att sitta i tävlingsjuryn, vilket vi är väldigt glada för.

Den 25-26 maj kör man 18-årsgräns och under söndagen öppnar man upp för ett mer familjevänligt evenemang.

– Vi hade det som önskemål sedan i fjol, då många barn önskade få komma in och titta på tatueringarna. Så i år öppnar vi upp söndagen för alla åldrar, vilket känns bra och i år känns allt betydligt bättre och vi är helt säkra på att det kommer att bli en riktigt bra mässa. En mässa där man inte bara går ett varv utan stannar länge för att kunna uppleva allt som händer.

Publicerad 16 April 2018 11:25