Popexplosion på Kulturhuset i höst

HÄSSLEHOLM

. Stage Dream och Viktor Johansson har tidigare satt upp succéshowen Rock The Night och inte minst hyllningskonserten till Michael Jackson. I höst väntar en popexplosion då man sätter upp showen, POP EXPLOSION – Hits from the legends.

Victor Johansson berättar att man inför årets show spolar tillbaka bandet och kliver in popmusikens magiska värld.

– POP Explosion kommer att ge publiken en liveshow med musik från en generation som präglat många av nutidens stora artister och musikskapare. Att få ägna en hel show åt att hylla de största pop-stjärnorna från 80-talet kan inte bli annat än en hitkalvad och succé i mina ögon, säger Viktor Johansson.

Årets popshow kommer att bjuda på musik från artister som Prince och Whitney till Michael och Madonna och man lovar en färgsprakande explosion av glädje och energi.

Och för att hitta de absolut vassaste sångarna och sångerskorna så har man den 27 maj audition, allt för att kunna bjuda på den ultimata liveupplevelsen.

Enligt Viktor Johansson så lovar man en ensemble med sångare, dansare och live-musiker med stor artistisk närvaro. Och han hoppas kunna bjuda på en musikalisk upplevelse full med de bästa och största pophitsen genom tiderna.

Hur många föreställningar väntar i höst?

– Vi börjar med att annonsera ut fyra föreställningar, två helger med premiär fredagen den 2 november. Planerat biljettsläpp är onsdag den 15 augusti. Min känsla är att det kommer vara ett ganska högt tryck på de här biljetterna då det var ett tag sedan vi gjorde en sån här stor satsning i Röda Salongen.

Vad är det som gör att de här musikshowerna funkar så bra inför Hässleholmspubliken?

– Jag tror att när vi satte upp vår första show, Rock The Night, så la vi ribban på en nivå som Hässleholmspubliken inte var vana vid. Ambitionen var från början att skapa något som aldrig tidigare gjorts i Hässleholm Kulturhus, och den visionen följer fortfarande med oss och har idag utvecklats till en större radie än bara i Hässleholm. VI märker också att vi genom åren skapat en återkommande publik som uppskattar den här typen av showsatsningar, vilket är superroligt och också gör det möjligt för oss att fortsätta med nya produktioner.

Publicerad 15 May 2018 09:52