Hemliga nöjen hela sommaren

HÄSSLEHOLM.

Intresset för Sommarlov i City har inledningsvis varit stort. Det råder stort hemlighetsmakeri kring vad som komma skall men ett efterfrågat evenemang kommer ske.

Av
André Kvist

Till och med vecka 32 händer det alla möjliga roliga upptåg i centrala Hässleholm. Man rivstartade med en teknikvecka och har prövat både sport och spel därefter. Innan midsommar tillverkades blomsterkransar och midsommarstång.

– Vi tycker det har gått bra, många besökare och många som återkommer. Ett bevis på att det går hem, berättar Veronica Lundblad Jönsson, projektledare.

En aktivitet som är extremt efterfrågad är att göra slime. Gänget bakom Sommarlov i City garanterar att det kommer dyka upp. I kontrast till många andra kommuner avslöjar de inte programmet på förhand. Istället för man följa deras konton på sociala medier och hålla utkik efter vad som händer.

– Man ska leva upp till det man presenterar, sen blir det lite roligare om det blir en överraskning.

Vädret spelar även en stor roll för upptågen och schemat, ibland händer det att man får tänka om. Ett intressant tema som kommer inom väldigt kort är pysselvecka. Då kommer man bland annat få lära sig att dreja.

Publicerad 07 July 2018 08:00