Foto: Privat

ICA Nära i Tyringe en av landets tre bästa kundmagneter

Av
Paola Nordgren

Hallå där...

Mattias Andersen, Butikschef och Ica-handlare för Ica Nära i Tyringe

Ni var en av tre butiker som var nominerade bland 600 Ica Nära butiker i landet till priset Årets kundmagnet, hur känns det?

– Det känns verkligen bra. Även om vi inte vann så är vi en av tre som blev nominerade av 600 butiker så det är verkligen stort. Och dessutom ett väldigt bra kvitto på att vårt arbete med att renovera och fräscha upp butiken har gett resultat.

Vad tror du det beror på att just ni blev en av de tre som nominerades?

– Det är försäljningsledarna för varje region som åker runt mycket och som sedan nominerar butiken. Men vi har haft en bra utveckling över tid och har försökt att satsa mycket på färskvarubiten. Vi har renoverat och förnyat med nya diskar och ny belysning och dessutom ändrat kundvarvet vilket har haft bra effekt på kundtillströmningen.

Siktar ni på vinst nästa år?

– Målet är nu att kunna sticka ut ytterligare så att vi kanske kan knipa en nominering i någon av de andra kategorierna. Årets eldsjäl hade känts bra. Då krävs en butik som sticker ut och är engagerad i bygden. Vi har mycket idéer och tankar. Och det gäller att nischa sig för att kunderna ska komma hit.

Publicerad 18 November 2018 00:00