Foto. Citygross/Adobe Stock

Från sommarjobbare till chef för kedjans alla bagerier

Ansvaret jäser för hässleholmspågen Teddy Martinsson

HÄSSLEHOLM.

Teddy Martinsson började som sommarjobbare på City Gross i Hässleholm på 90-talet och har sedan dess jobbat sig uppåt. Nu tar han över rollen som chef för butikens alla 44 bagerier i landet.

Teddy kommer närmast från rollen som kategorichef för leksaker på Bergendahls och arbetet med att sätta sig in den nya avdelningen har precis börjat.

– Leksaker är ju fantastiskt roligt men det vi stoppar i oss är en större värld där jag har större chans att påverka. Dessutom har jag ett personligt intresse för mat och vad vi stoppar i oss.

Teddy Martinsson hoppas genom sin nya roll kunna förnya sortimentet i butiken, både vad gäller innehåll och det yttre i form av förpackningar.

– Jag tycker om att få sätta trenderna och hoppas kunna införa nya inslag i vårt sortiment.

Efter sitt sommarjobb på 90-talet fick han en en tjänst på lagret och därifrån har han sedan utvecklats.

– Jag har en arbetsgivare som gett mig chansen och de här stegen här har varit en naturlig resa för mig. Jag har fått chansen att utvecklas hela tiden och det har jag faktiskt det här företaget att tacka för.

Hur är du som chef?

– Jag tror att jag är rättvis och lyhörd.

Kommer kunderna att märka någon skillnad nu när du tar över bageriavdelningarna i landet?

– Jag kommer att försöka vässa en bra avdelning till att bli ännu bättre. Så lite skillnad tror jag att kunderna faktiskt kommer att märka.

Publicerad 23 March 2019 00:00