Erik Bjergert Elgaard, VD på Salads and Smoothies och Joakim Ollén ser båda fram emot att kunna erbjuda Hässleholm en sund och grön lunch.

Erik Bjergert Elgaard, VD på Salads and Smoothies och Joakim Ollén ser båda fram emot att kunna erbjuda Hässleholm en sund och grön lunch. Foto: Kunskapsporten

Salads and Smoothies tar plats på Norra Station

Kunskapsporten vill kunna erbjuda ett helhetsutbud

HÄSSLEHOLM

. Norra Station utökar utbudet då Kunskapsporten slår upp dörrarna till Salads and Smoothies den 27 mars.

– Sallad är både nyttigt och efterfrågat och vi tycker att det passar bra både som lunch och för förbiresande, säger Joakim Ollén, VD och grundare på Kunskapsporten som driver mötesplatsen Norra Station sedan 2008 och nu också blir franchisetagare till en Salads and Smoothies restaurang i lokalerna.

Norra Station är mötesplatsen för utbildning, forskning och företagande i centrala Hässleholm och har de senaste åren växt allt mer. Här finns allt från utbildningslokaler, företagshotell, studentbostäder, kontor och butiker. Området ligger i direkt anslutning till järnvägsstation/resecentrum vilket gör att man också gärna ser att det finns något för resenärerna som väntar eller byter tåg i Hässleholm.

– Vi tycker att Hässleholm saknar den här typen av koncept och ser det också som ett steg i att stärka utbudet på Norra Station. Vi har sedan tidigare Fredholms matsalar på Norra Station som också har ett starkt sortiment men det är inte det segmentet vi konkurrerar med här. Vi får istället ett komplement och kan på det här sättet erbjuda ett helhetsutbud anser vi, säger Joakim Ollén.

Den 27 mars väntar invigningen som ger Hässleholmsborna en möjlighet till en sundare och grönare vardag inte minst.

Publicerad 24 March 2019 00:00