En kvinna hittades allvarligt skadad vid en bensinmack i natt. Polisen misstänker att hon misshandlats.

En kvinna hittades allvarligt skadad vid en bensinmack i natt. Polisen misstänker att hon misshandlats. Foto: Ritzau Scanpix/Johan Nilsson

Svårt skallskadad kvinna hittad vid bensinmack

Polisen: "Vi rubricerar det som grov misshandel"

OSBY. Strax efter midnatt larmades polis och ambulans till en bensinstation i Osby. En skadad kvinna hade hittats utomhus. Hon fördes med ambulans till sjukhus.

Av
Andreas Holm

Anders G Bergquist

– Det är en rätt så allvarlig huvudskada efter slag med någon form av tillhygge misstänker vi, säger Magnus Lefèvre, vakthavande befäl vid polisen i region Syd, till TT.

Vad som inträffat är ännu oklart, men enligt polisen ska ett vittne berättat hur en eller flera gärningsperson lämnat platsen i en bil innan kvinnan hittades. Hennes skadeläge är okänt.

– Men vi har inte kunnat höra henne, det är inte livshotande men relativt allvarligt, säger Magnus Lefèvre, vakthavande befäl vid polisen i region Syd.

På onsdagseftermiddagen har polisen ännu inte kunnat förhöra kvinnan.

– Det rör sig om skallskador, vi kommer naturligtvis att förhöra henne så snart det är möjligt, berättar Robert Loeffel, som är pressinformatör vid polisen i region Syd.

Ingen har sett vad som hänt kvinnan och innan hon förhörts kan det vara svårt att veta vad som hänt. Händelsen rubriceras som grov misshandel, men kan komma att förändras beroende på vad kvinnan berättar.

Polisen är angelägen att komma i kontakt med personer som kan ha gjort någon iaktagelse i samband med händelsen. Har du sett något? Ring polisen på 114 14.

Publicerad 19 June 2019 07:22