Ali Chehade känner att hela Hässleholm stöttar dem när klubben nu tävlar på hemmaplan. Foto: Privat
Ali Chehade känner att hela Hässleholm stöttar dem när klubben nu tävlar på hemmaplan. Foto: Privat
Dela
Tweet
Skriv ut
Skicka e-post

Svenska cupen på hemmaplan

400 deltagare väntas till Kupolen i Hässleholm


TAEKWONDO. Efter att Chae teakwondo Hässleholm gjort bra ifrån sig på en rad tävlingar får de nu äntligen chansen att stå som arrangörer till en deltävling av Svenska cupen. Den 14 oktober väntas drygt 400 deltagare från hela landet till Kupolen i Hässleholm.

– Det känns väldigt bra att vi nu får göra Svenska cupen här i Hässleholm där eliten inom taekwondon är på plats och vi hoppas att detta ska medföra att vi kan arrangera ännu fler större tävlingar, säger Ali Chehade.

Deltagarna den 14 otober är den riktiga eliten med allt från rött bälte upp till landslagsdeltagare och hemmaklubben Chae teakwondo Hässleholm har en rad talanger med på plats.

– Ja, vi har många duktiga utövare i klubben som kommer att vara på plats i Kupolen för att tävla. Totalt kommer 22 deltagare från Hässleholm att ställa upp och jag är säker på att det kommer att gå väldigt bra.

Bland annat så gör Heba Chehade och Mergim Seka premiär i seniorklassen och Mohammed Chehade Heba Chehade är båda tillbaka efter ett längre uppehåll.

Omar Chehade har tidigare ett SM-guld i bagaget och ställer även han upp i seniorklassen, precis som Rim Bajaa som även hon tidigare tagit SM-guld i sin viktklass och kan också stoltsera med ett VM-silver från i fjol.

– Ja, så nu hoppas vi att hela Hässleholm kommer och hejjar på våra hemmahopp, säger Ali Chehade.


Publicerad: 30. september 2017 09:00
¨

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få lokala nyheter
från Lokaltidningen Hässleholm

Startsidan just nu
Politiken
Mest lästa
Ekstra Bladet
Senaste nytt
Ekstra Bladet
Mest lästa