Tobbe Trollkarl gästar Hässleholm den 25 januari.

Tobbe Trollkarl gästar Hässleholm den 25 januari. Foto: Pressbild

Tobbe Trollkarl – 20 år i barnens tjänst

HÄSSLEHOLM.

Han har underhållit både barn och vuxna genom åren och den 25 januari kommer han med sin show till Hässleholm och T4 matsalen för att fira sitt 20-årsjubileum som underhållare och trollkarl.

Av
Paola Nordgren

Han lovar dessutom att bjuda på en show utöver det vanliga. En riktig familjeföreställning med galet tempo, humor och trolleri allt i en salig blandning som passar hela familjen.

– Det blir en galen holabalooshow för hela familjen med trick som är 30 år gamla, fram tills nu och helt nya trick, en liten spegling av min karriär. Magi, musik och galenskaper helt enkelt, säger Tobbe Blom.

De flesta barn känner förmodligen igen honom från Barnkanalen och SVT och Lattjo Lajban på TV4 där han förutom att ha visat ett och annat trolleritrick också trollbundit barnen med sin humor.

Tobias Blom som han egentligen heter har bland annat också lett tv-programmet Talang. mellan varven har han dessutom hunnit turnera med sina shower och roat i stort sett fullsatta salonger på flera håll i landet. Den här gången är det dags för showen, 20 år i barnens tjänst, för att fira Tobbe Trollkarls 20 år i branschen.

Är det lättare att underhålla barn än vuxna?

– Nej, tvärtom, svårare. Barn är inte socialt tränade som vuxna är, de applåderar inte om det är dåligt. Det gör vuxna.

Varför bör man absolut gå och se din show?

– Om man tycker om att skratta så ska man inte missa det, den är roligast för barn mellan 3-99 år.

Publicerad 17 December 2019 00:00