Sej i rispapper med kryddsmör.foto: columbus leth/Årstiderna

Sej i rispapper med kryddsmör.foto: columbus leth/Årstiderna

Sej i rispapper med kryddsmör

Ingredienser: 600 g sej 1 litet paket rispapper 2 msk lök 2 vitlöksklyftor 1 msk kapris chili skal av 1 lime eller citron olivolja kryddsmör Gör så här: Skär sejen i 8 bitar och lägg dem i mitten på 8 rispapper. Fördela hackad lök, finhackad vitlök, kapris, chili, citrusskal och 1 msk olivolja på fiskbitarna. Pensla rispappret med varmt vatten och vik ihop pappret till ett paket över fisken. Stek fiskpaketen gyllene i olivolja på medelhög värme i cirka 15 minuter. Du kan också steka dem i 5 minuter i stekpannan och låta dem steka färdigt i ugn i 10 minuter på 200°. Servera med ris, bröd och kryddsmör. Receptet är ett samarbete mellan Lokaltidningen och Årstiderna.

null

Publicerad 30 January 2015 12:00