Vittsjö GIK har fått en alldeles egen kamplåt.

Vittsjö GIK har fått en alldeles egen kamplåt. Foto: Privat

Peps Persson hyllar Vittsjö damlag med egen låt

Vittsjö har fått en egen kamplåt

VITTSJÖ.

Peps Persson och Lars "Linkan Lindqvist släppte den 25 januari en alldeles egen kamplåt till Vittsjö GIK,s ära, berättar klubben på sin hemsida.

Av
Paola Nordgren

Lars Lindkvist fick frågan om att skriva ihop en låt av Anders Thall och det gjorde att Peps tillsammans med Linkan tillsammans började snickra på en egen låt till tjejerna.

– Ingen kan påstå att jag är fotbollsfreak. Men jag tycker att Vittsjö GIK gör en fantastisk insats för bygden och jag är djupt imponerad av deras kollektiva viljestyrka. Den här låten är inte ett beställningsjobb, det är en hyllning till Coola Kvinnors Klubb, säger Peps Persson till klubben.

Medverkar på inspelningen gör även tjejerna i laget och Vittsjös egen hejarklack.

– Ja, detta är vår första egna låt och vi är nöjda med resultatet. Vi har fått vara med genom processen och Peps har lyssnat på oss när vi berättat hur det går till i Vittsjö. Pratar man med Peps och Linkan så är de väldigt kunniga när det gäller bygden och det har satt sina spår även i låten. Att vi är det lilla som slåss mot det stora och har en vilja av stål är våra ledord och också sådant har de lyckats få med, vilket känns bra, säger Erika Nilsson, ordförande Vittsjö GIK.

LYSSNA PÅ LÅTEN HÄR PÅ SR KRISTIANSTAD:

Publicerad 28 January 2019 11:53