Malene Landborg håller den 23 februari en låtskrivarworkshop på Magneten.

Malene Landborg håller den 23 februari en låtskrivarworkshop på Magneten. Foto: Privat

Firar sista lördagen på Magneten med låtskrivarworkshop

Magneten slutar med lördagsöppet

HÄSSLEHOLM.

Sista lördagen den 23 februari som man håller Magneten öppen har man också valt att hålla en lite annorlunda workshop. Då kommer nämligen musikern Malene Langborg och håller en låtskrivarworkshop med miljötema.

– Ja vi hade bokat den här workshopen sedan tidigare men tycker samtidigt att det passar bra att vi gör detta den sista lördagen som vi har lördagsöppet. Det blir ett bra avslut, berättar Marie Andersson på Magneten.

Det är också första gången som man närmar sig det kulturella och knyter samman med ett miljötänk.

– Vi brukar oftast ha mer praktiska miljöworkshops men det är kul att göra något annorlunda och det är helt och hållet Malene Langborg som kommer att ansvara för musiken. Men det känns väldigt kul att vi nu kan kombinera både kultur och miljö.

Därefter har man också tagit beslutet att stänga ner den lördagen varje månad som man haft verksamheten öppen.

– Vi kommer att fortsätta ha öppet tisdagar och torsdagar men stänger ner den lördagen vi haft öppet varje månad. Det har helt enkelt varit för dålig ruljans. Eftersom det bara varit en gång i månaden tror jag folk haft svårt att ha koll på vilken lördag det är. Däremot har vi precis påbörjat introduktioner i verkstaden varje torsdag där man kan få tips om hur man kommer igång med sina egna projekt vilket redan varit väldigt uppskattat.

Publicerad 07 February 2019 13:45