Smen´s Baglomma kommer och underhåller i Tykarpsgrottan i sommar.

Smen´s Baglomma kommer och underhåller i Tykarpsgrottan i sommar. Foto: Pressbild

Rock i grottan – programmet klart för årets musikkvällar

HÄSSLEHOLM.

Tykarpsgrottan har nu programmet klart för årets GrotteRock. Vid två tillfällen i sommar bjuder man på rockkvällar i riktig grottanda.

Av
Paola Nordgren

Först ut den 18 juli gästar Erika Jonsson och Chris L Svensson. Chris L Svensson från Bjärnum väntas bjuda på rad sköna countryvibbar tillsammans med countryartisten från Värmland, Erika Jonsson som de senaste fyra åren gjort över 300 gig.

– Den 8 augusti är det dags för en riktigt skön Hillbilly-bonanza vid Tykarpsgrottan! Från Finlands djupaste och mörkaste skogar kommer Steve 'N' Seagulls. Med sin version av Thunderstruck har de blivit ett Youtubefenomen och videon har i nuläget visats över 80 miljoner gånger på Youtube, så ni kan se fram emot en speciell kväll med en massa rockhits framförda i en liten udda tappning, berättar Anna Axelsson, Tykarpsgrottan.

Som förband kommer legendariska Smen´s Baglomma att vara på plats och bjuda på sina allra bästa klassiker. Allt detta trots utebliven sponsring från Hässleholms kommun till evenemanget, vilket man hade hoppats på från Tykarpsgrottans håll.

– Efter ett möte med kommunen förra vecka har vi nu blivit lovade en mindre sponsringssumma för vår verksamhet under året, berättar Anna Axelsson.

Publicerad 09 June 2019 00:00