Mohlins cykel lämnar Skolgatan och flyttar in i nya lokaler på Lövgatan.

Mohlins cykel lämnar Skolgatan och flyttar in i nya lokaler på Lövgatan. Foto: Paola Nordgren

Mohlins storsatsar i Hässleholm

Flyttar till 400 kvadratmeter butiksyta

HÄSSLEHOLM.

Mohlins cykel storsatsar nu i Hässleholm och flyttar inom kort till en 400 kvadratmeter stor lokal på Lövgatan bredvid Iris blommor.

– Ja, vi håller på att tömma för fullt och får tillgång till den nya lokalen i september, sedan får vi se när allt är helt klart, berättar Ulf Mohlin som driver butiken både i Kristianstad och Hässleholm.

Man har varit extremt trångbodda på Skolgatan där man haft både butik och verkstad de senaste fyra åren. Tack vare flytten får man nu 400 kvadratmeter butiksyta och lika stor yta som lager.

– Det gör att vi kan satsa ordentligt och utöka sortimentet markant. Men vi tror på Hässleholm och vi ökar här hela tiden, så en rejäl satsning i Hässleholm känns väldigt bra. Vi har en ökning på allt från damcyklar till mountainbikes, elcyklar och mopeder, så målet är att kunna utöka på alla delar.

Ulf Mohlin är också övertygad att flytten är bra för Hässleholms centrum.

– Ja, vi kommer närmare kunderna, kan ge bättre service och förhoppningsvis kan vi hjälpa till att liva upp centrum lite, vilket är bra för Hässleholm. Dessutom kommer vi att nyanställa. Men större lokaler, och fler produkter kommer vi också kunna ge mer service. I första hand anställer vi en till person men det är möjligt att det blir fler längre fram.

Publicerad 16 August 2019 10:29