Harley har saknats i en och en halv vecka.

Harley har saknats i en och en halv vecka. Foto: Privat/Adobe Stock

Fortfarande inga spår efter hjärtsjuke Harley: "Oerhört ledsamt"

Har eftersökts av Missing Dogs

SÖSDALA. Det har gått en och en halv vecka sedan den 12-årie spanieln Harley försvann från sitt hem. Trots idogt sökande har han ännu inte hittats. "Med tanke på hans sjukdom är det tveksamt om han klarat sig ensam ute så länge", säger ägaren Morten Smedstad.

Det var förra söndagen som Gunnel Smedstad vaknade och upptäckte att familjens hund Harley saknades. Då Harley är till åren och dessutom lider av ett hjärtfel efterlystes han snabbt både via sociala medier och i olika tidningar och radiokanaler. Harley har även eftersökts i området av den ideella organisationen Missing Dogs.

– Det har varit ett väldigt stort engagemang, vilket vi uppskattar. Tyvärr har det inte lett till att han återfunnits. Med tanke på att han är till åren och lider av ett hjärtfel är det tveksamt om han klarat sig ensam så länge. Det är oerhört tråkigt alltihop, säger Morten Smedstad.

Harley är en blandras mellan King Charles och Cockerspaniel. Han väger runt 15 kilo och är mest svart med brun och vit teckning vid halsen.

Har du upplysningar om Harley går det bra att kontakta polisen på 11414.

Publicerad 21 August 2019 16:02