Den 5 september öppnade Arken Zoo i Hässleholm.

Den 5 september öppnade Arken Zoo i Hässleholm. Foto: Pressbild

Ny djuraffär öppnar upp i Hässleholm

Kedjan utökar på flera orter

HÄSSLEHOLM

. Hässleholm har nu fått ytterligare en djuraffär i kommunen. Det är Arken Zoo som nu slagit upp portarna till en helt ny djuraffär vid Ica Maxi i Hässleholm.

– Det känns väldigt roligt att den här nyöppningen sker i ett område med så stark utveckling, säger Daniel Pettersson, försäljningschef på Arken Zoo i ett pressmeddelande.

Placeringen på Norra Industrigatan precis in till Ica Maxi hoppas man ska bidra till tillgängligheten bland djurägare i området.

– Vi ser att Hässleholm har en positiv utveckling inom sällanköpshandeln med flera etableringar på gång i området. Kommunen har ett stort antal djurägare och vi har tittat på just Hässleholm för att komplettera våra andra butiker på ett bra sätt. Dessutom har vi ett väldigt bra samarbete med vår hyresvärd som hjälpt till att möjliggöra det här, säger Daniel Pettersson, försäljningschef på Arken Zoo.

Foto: Pressbild

Arken Zoo, satsar just nu på flera nyöppningar runt om i landet och har i dagsläget över 90 butiker i Sverige och är med det landets största kedja inom zoofackhandel med produkter för allt från hund, katt, och smådjur till fågel och fisk.

Publicerad 05 September 2019 00:00