Carl Stanley ger sig nu ut på en ny turné med nyskrivna föreställningen Född 1996.

Carl Stanley ger sig nu ut på en ny turné med nyskrivna föreställningen Född 1996. Foto: Robert Eldrim

Carl Stanley på gång med ny föreställning

Slutsålt på flera orter innan turnén dragit igång

HÄSSLEHOLM.

Carl Stanley är tillbaka med en ny föreställning. Efter succén med sin första turné och föreställningen, Ärligt talat så är han nu gett sin nya show namnet "Född 1996". Enligt Carl själv har han nu fått mer självdistans, men är fortfarande arg och orimligt självsäker.

Av
Paola Nordgren

Publiken är dock mer än nyfikna på vad komikern har att bjuda på den här gången. Innan turnén har hunnit börja så har han redan sålt slut på flera orter, däribland både Kristianstad och Hässleholm. Vilket innebar att man nu har satt in extraföreställningar på båda orterna.

Med premiär i Lund den 26 september lovar han att även årets turné kommer att innebära en hel del åsikter även om han samtidigt insett att att han som 22-åring kanske inte alltid har så bra koll som han försöker få det att verka. Han poängterar dock själv att han utvecklats som människa och det har gjort att han också utvecklats som komiker.

– Jag är nervös men peppad, säger Carl Stanley inför premiären av sin nya standup-show "Född 1996”. Jag har jobbat på denna show sedan jag avslutade förra turnén så jag har längtat efter att få åka ut igen och träffa min publik. Sen finns det såklart nervositet, jag menar, förra showen gick bra både live och på TV så folk har ju förväntningar på ett annat sätt denna gången. Men jag ska göra mitt bästa för att leva upp till dem, säger Stanley i ett pressmeddelande.

Han kommer precis som tidigare belysa allt från relationer Tankar, känslor och trams som Carl Stanley skrivit ner de senaste två åren.

– Att vara en 22-årig komiker gissar jag är ungefär som att vara en 50-årig komiker, fast med bättre knän. Nej men jag känner på något sätt ett ansvar för den nya, yngre standup-publiken. Jag och några andra är ju på ett sätt de nya som väl ska ta över någon form av stafettpinne från den äldre generationen. Så jag är bara glad att jag får vara med och jobbar hårt tills jag själv får knäproblem. Desto fler brister jag upptäcker hos mig själv, desto bättre blir min standup, berättar Carl Stanley.

Skånestopp hösten 2019:

26 sept – Lund, Stadsteatern kl 19:30, PREMIÄR! – SLUTSÅLT

27 sept – Lund, Stadsteatern kl 17:30 – SLUTSÅLT

27 sept – Lund, Stadsteatern kl 20:00 – SLUTSÅLT

18 okt – Ängelholm, Jarl Kullescenen kl 19:30 – SLUTSÅLT

19 okt – Eslöv, Medborgarhuset kl 19:30 – SLUTSÅLT

22 nov – Ystad, Teater kl 17:30 – EXTRAFÖRESTÄLLNING

22 nov – Ystad, Teater kl 20:00 – SLUTSÅLT

28 nov – Malmö, Palladium kl 19:30 – SLUTSÅLT

29 nov – Kristianstad, Kulturkvarteret kl 17:30 – EXTRAFÖRESTÄLLNING

29 nov – Kristianstad, Kulturkvarteret kl 20:00 – SLUTSÅLT

30 nov – Helsingborg, Konserthuset kl 16:00 – EXTRAFÖRleESTÄLLNING

30 nov – Helsingborg, Konserthuset kl 19:30 – SLUTSÅLT

6 dec – Hässleholm, Kulturhuset kl 17:30 – EXTRAFÖRESTÄLLNING

6 dec – Hässleholm, Kulturhuset kl 20:00 – SLUTSÅLT

Publicerad 15 September 2019 00:00