Robert Pettersson och Ingela Vesanto tar nu över Pressbyrån i Kristianstad.

Robert Pettersson och Ingela Vesanto tar nu över Pressbyrån i Kristianstad. Foto: Paola Nordgren

Nya ägare till Pressbyrån i Kristianstad

Nu sluts cirkeln – här allt en gång började

KRISTIANSTAD.

Robert Pettersson och Ingela Vesanto tar nu över Pressbyrån vid tågstationen i Kristianstad. Något de väntat på ett bra tag. Så när de fick frågan om de ville ta över ansvaret fanns det inte så mycket att fundera på.

Robert Pettersson vet vad han pratar om när det gäller att driva pressbyrå då han varit i branschen sedan 2005. Då började han på Pressbyrån bredvid tågstationen i Kristianstad som anställd och 2009 tog han sedan över ansvaret för Pressbyrån i Hässleholm. Ingela Vesanto har även hon full kontroll då hon ansvarat för Pressbyrån i Ystad i många år innan hon blev delägare i Hässleholm 2018.

– Ja, jag tror att vi har rätt så bra koll på branschen och hur det är att driva Pressbyrån. Det är verkligen ett dygnet runt arbete men det är något vi båda trivs med, även om det inte blir så många dagar ledigt, säger Robert Pettersson.

Han kommer dock fortsatt ha huvudansvaret i Hässleholm medan Ingela Vesanto kommer att ta Kristianstadsbutiken under sitt ansvar.

– Vi kommer dock att bytas till så att kunderna som kommer hit kommer att kunna träffa oss båda både i Kristianstad och i Hässleholm. Men det känns härligt att äntligen få ta över Kristianstad då det på något sätt var här allting började för mig och att jag nu får möjlighet att sluta cirkeln känns bra.

De har genom åren skaffat sig många stammisar och återkommande kunder och hoppas att Hässleholmskunderna även hittar till butiken i Kristianstad.

– Det är ju många som pendlar mellan Kristianstad och Hässleholm och jag tror det är en fördel även för kunderna att de får ett ansikte de känner igen i butiken och vi hoppas verkligen att kunderna kommer att märka en positiv skillnad nu när vi tar över, säger Robert Pettersson.

Publicerad 09 November 2019 00:00